Бути чи не бути гранітній мийці на Вашій кухні?

Зазвичай вибір матеріалу для кухонних мийок залежить від стилю та дизайну кухні, передбачуваних витрат та необхідних характеристик. Дуже популярні останнім часом кухонні мийки із граніту. Насамперед вони привертають увагу своїм вишуканим дизайном та різноманітними забарвленнями. Але не варто також забувати про їхню міцність і практичність.

Сумніви викликають лише неоднозначні відгуки про цей матеріал. Багато власників гранітних кухонних мийок розхвалюють їх, звертаючи увагу на міцність, високу шумоізоляцію та відсутність вапняного нальоту. Інші ж, навпаки, розповідають про властивість появи плям на мийках, за рахунок пористого матеріалу.

І так, розвіюємо міф! Насправді негативні відгуки про кухонні мийки з граніту засновані лише на неправильному виборі миття. Здавалося б, матеріал – граніт, а далі лише межі фантазії з дизайну. За фактом, гранітна мийка, а точніше склад її може відрізнятися. Склад кам'яної крихти і співвідношення її пропорцій зі смолою може бути різним, що впливає на її подальшу експлуатацію.

Всі кухонні мийки, запропоновані на сайті livron.com.ua виготовлені за інноваційною технологією виробництва матеріалу, до складу якого входить 82% кварцового піску різних фракцій та 18% сполучної речовини (акрилової смоли) зі спеціальними антибактеріальними добавками, що забезпечує надійність, якість та довговічність продукту.

При виборі кухонного миття варто звернути увагу на гладкість поверхні. Цю характеристику може відчути на дотик будь-яка людина, яка навіть не має досвіду в даному питанні. Чим більш гладкою будемо поверхню, тим менша ймовірність утворення на ній плям і нальоту.

Але, головне не перестаратися! Тут не варто плутати якісні мийки з мийками, виробники яких досягають гладкості за допомогою збільшення відсотка сполучної смоли у складі, або покриття поверхні лаком. Це робить мийки гладкішими, але менш практичними в експлуатації і не довговічними. До того ж, у такому разі, навіть дуже дороге гранітне миття, на вигляд буде більше схоже на дешевий пластик.

Компанія Fancy Marble знайшла ту саму золоту середину співвідношення гранітної крихти і сполучної смоли, необхідну для виготовлення практичних і красивих мийок з граніту. При цьому ціна гранітних мийок цієї торгової марки приємно відрізняється від імпортних аналогів. Продукцію виробника Fancy Marble можна переглянути на сайті livron.com.ua, а також у салоні інтер'єру «Будкомфорт». Гранітні кухонні мийки, запропоновані на нашому сайті, ідеально впишуться у Ваш інтер'єр та радуватимуть Вас довгі роки.

Якщо у Вас залишилися питання, наші фахівці з радістю проконсультують Вас і допоможуть визначитися з вибором.