Практичні поради щодо вибору акрилової ванни

Акрил – вже давно відомий для людства матеріал, який використовується у виготовленні абсолютно різних сфер діяльності. Здавалося б, на сьогоднішній день немає бар'єрів для покупки цього продукту. Але все ж таки, не кожен покупець готовий до його придбання, особливо в сантехнічній галузі.

Як і раніше, перші місця займає: сталь, кераміка, а ось чавун іде поступово в минуле! Спробуємо розвіяти сумніви про недоліки сантехнічного акрилу і почнемо довіряти цьому унікальному винаходу, який почав своє походження ще у 40-х роках у країнах Америки у вигляді волокна під назвою орлон, який на відміну від акрилу не піддається фарбуванню!

Отже, у чому переваги акрилу? А зокрема акрилових ванн та душових кабін, та як уникнути покупки неякісної продукції?

Акрилові ванни почали вироблятися наприкінці 1992 року, у Чеській республіці з виробництва саме санітарного поліметилакрилату – ТМ Vagnerplast і відразу ж завоювали симпатії покупців.

Поступово з п'яти позицій, виробники акрилових ванн, вийшли на модельний ряд, і в асортименті з'явилися не тільки прямокутні, а й кутові, симетричні та асиметричні форми, а зовсім недавно й окремі штучні камені - Corralit.

Corralit - полімерний камінь (суміш природних матеріалів, чистого акрилату і барвників), що має тверду, гігієнічну поверхню, що не розрізається, стійку до хімічних речовин, порізів і подряпин.

На правах новатора - ТМ Vagnerplast, дає кілька порад щодо вибору якісної продукції, що важливо для людини з обмеженими знаннями в даній галузі. Ні для кого не секрет, що Online-купівля, (тобто покупка в інтернет-магазині), стає невід'ємною частиною нашого метушливого життя.

Якщо говорити про Online-продаж, тут потрібно поставити правильні питання менеджеру магазину, де Ви збираєтеся придбати продукцію. Отже, питання, які визначать якість ванни:

  • Гарантія?
    Важливо не тільки почути термін, а ще й хто несе відповідальність за даний товар, і ще краще, якщо є сертифікат якості та постгарантійне обслуговування.

  • З яких матеріалів зроблено цей продукт?
    Для виготовлення акрилових ванн високої якості використовують поліметилметакрилові дошки Lucite та Altuglas, такі дошки використовує ТМ Vagnerplast.

  • Скільки шарів має акрил найвищої категорії?
    Увага! Кількість – «2» і зовсім не «3». В даному випадку більше, не на користь виробника. Бортовий зріз хорошої ванни включає акриловий лист і армування. У ванній з трьох шарів Ви отримуєте пластик тільки у прошарку акрилу та армованої плівки. Що значно знижує собівартість та довговічність!

  • Товщина акрилу?
    6мм – є ідеальною товщиною, 4,5- прийнятною, що пояснює цінову політику модельного ряду.

  • Чи стане виробник?
    Ні для кого не секрет, що країни Європи є лідерами виробництва, еталоном якості, практичності та довговічності.

  • Щодо дизайнерського рішення, тут все індивідуально, але теж є нюанси, якими ми раді поділитися.
    Розмір ванни?
    - 170/180/190 – часто продаються.

  • - Менш габаритні, прямокутні ванни - підійдуть для невеликих приміщень і не потребують сторонньої допомоги по встановленню.

  • - Кутові ванни - також прості в установці, але підходять для просторіших приміщень і передбачають можливість врізати гідромасаж.

  • - Асиметричні/симетричні ванни - не лише прикрасять приміщення надзвичайним зовнішнім виглядом, а й заощадять у важкодоступних місцях простір.

  • - Окремі ванни - залишаються трендом у всі часи! Це невід'ємна частина, по-справжньому королівських ванних кімнат! Такі ванни ідеально виглядають у великих світлих приміщеннях та інтер'єрах на різноманітну тематику. Окрема ванна - авторитет всіх її ватажків! У каталозі ТМ Vagnerplast- Ви знайдете кілька таких пропозицій і обов'язково знайдете для себе відповідний варіант!

  • Останній етап перевірки якості при покупці ванни: огляньте її на предмет дефектів, яких не повинно бути. І на предмет запаху, який має бути нейтральним.
    Ідеально-гладка поверхня! Жодних шишок, западин - на дотик. По всій довжині фарбований акрил, дивлячись на світло не повинно бути просвітів в жодній із площин, має бути ідеально щільний виріб!

  • На звороті дно гладке, оброблене клейковиною.

  • І що важливо, виробники, що поважають себе, комплектують ванни кріпленнями (ніжками, які регулюють висоту, кріпленням панелі).
    Сподіваємося, дана інформація обов'язково допоможе Вам більше довіряти матеріалу! І точно подарує Вам позитивні враження після досконалої покупки.

    Ми працюємо для Вас, наші шановні покупці!