Вибираємо ванну: яка найкраща?

Ванна є фактично центром уваги у санвузлі, тому до вибору варто підійти серйозно. Основним критерієм, який потрібно звернути увагу – це матеріал. Ми перерахуємо параметри різних матеріалів ванн, щоб допомогти вам з вибором.

Акрил

Акрилові ванни є затребуваними на сьогоднішній день. Завдяки природній теплоті акрилу, ванна постійно тримає кімнатну температуру, а вода в ній остигає значно повільніше, ніж у сталевий. Не дивлячись на це, звичайно, ванни з акрилу не позмагаються теплопровідністю з чавунними або кам'яними ваннами, але і ціна їх значно відрізняється.

При виборі акрилової ванни важливо знати, що є ще такий матеріал як пластик, який зверху покритий тонким шаром акрилу. Деякі недобросовісні продавці видають їх за акрилові, хоча характеристики у них значно поступаються акриловим ваннам.

Сталь

Сталеві ванни все ще приваблюють покупців виключно своєю ціною. За характеристиками їх складно порівняти не те, що з кам'яними чи чавунними, а навіть з акриловими. Такі ванни мають більшу теплопровідність, вода в них остигає приблизно на один градус за п'ять хвилин - це в шість разів швидше, ніж в акрилових. Те ж саме можна сказати про шумоізоляцію та довговічність.

Чавун

Чавунні ванни - це маленький фрагмент ванної промисловості, який залишився від Радянського Союзу. Такі ванни мають низьку теплопровідність, що дозволяє воді протягом тривалого часу залишатися потрібної температури. Чавунним ваннам характерна також висока шумоізоляція, як і кам'яним. З недоліків варто відзначити обмежений асортимент і велику вагу, що ускладнює транспортування та встановлення виробу.

Камінь

Ванни з литого каменю є найдорожчими і в той же час найвишуканішими. Фактично кожна ванна з литого каменю – це справжній витвір образотворчого мистецтва. За характеристиками, такі ванни не поступаються жодному з вище перерахованих матеріалів, хоч і вимагають особливого догляду.

Пам'ятайте, ванна – це покупка на довгі роки, яка забезпечуватиме здоров'я та гігієну вашій родині. На нашому сайті Livron.com.ua ви знайдете лише якісні ванни від надійних виробників.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг