Які бувають ванни зі штучного каменю?

Штучний камінь зайняв гідне місце у виробництві сучасної якісної сантехніки. Ванни зі штучного каменю виглядають просто чудово - вони візуально не відрізняються від виробів з натурального каменю, мають чудові експлуатаційні якості, можуть похвалитися тривалим терміном служби.

Такі вироби чудово вписуються в будь-який дизайн ванної кімнати завдяки великому вибору кольорів та фактур. Також можна вибрати ванну будь-якої форми та розміру завдяки пластичності матеріалу.

Види ванн із штучного каменю

Різновиди ванн із штучного каменю відрізняються один від одного типом використовуваної при виробництві крихти у складі. Існує два найбільш поширені склади:

  1. Кварцевий пісок - такі вироби називають ванними з акриловим каменем. Такий матеріал є найбільш доступним варіантом виробу зі штучного каменю. Вони мають порівняно невелику вагу, не втрачаючи при цьому своєї міцності та надійності;
  2. Мармурова (або кам'яна) крихта – до складу виробів з мармурової крихти також входять полімерні смоли, каталізатори та пігмент. Такі ванни важать більше за попередні, відрізняються чудовим зовнішнім виглядом, міцністю і стійкістю до пошкоджень.

Готова конструкція в залежності від типу крихти, що використовується, може імітувати фактуру різних натуральних порід, таких як:

  • Мармур – класичний розкішний варіант, який завжди виглядає доречно та презентабельно у будь-якому інтер'єрі;
  • Онікс – унікальна фактура матеріалу з переливами і відблисками на світлі має широку палітру кольорів. Така ванна стане справжньою родзинкою інтер'єру;
  • Граніт – матеріал, чий вигляд виглядає так само ефектно, як і мармур. Завдяки своїй стриманій красі такий матеріал чудово доповнює будь-який дизайн;
  • Малахіт – дивовижної краси малюнок, який приваблює своєю загадковістю та незвичайністю;
  • Піщаник – з натурального пісковика зводилися стародавні храми та піраміди, а ви зможете насолоджуватися його красою у себе у ванній кімнаті;
  • Кам'яний шпон – камінь з дивовижною фактурою, що візуально нагадує дерево.

Крім цього, можна знайти моделі, у виробництві яких одночасно використовується кілька видів крихти, що дозволяє отримати нові дивовижні фактури та кольори для облаштування стильного сучасного інтер'єру.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг